Mobis Electronic Servisni Centar d.o.o.Servisne i logističke usluge za mobilne tehnologije

O MESC-u

MOBIS electronic SERVISNI CENTAR d.o.o. (MESC) je tvrtka specijalizirana za usluge servisiranja i logističke usluge vezane uz mobilne tehnologije.

Pod ovim nazivom poslujemo od srpnja 2008. godine, nakon što smo se odvojili od matične tvrtke Mobis-electronic d.o.o., dugogodišnjeg uvoznika i distributera mobilnih telefona i dodatne opreme za regiju.

MESC posluje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

Naša misija

Korisnicima mobilnih tehnologija i uređaja omogućujemo brzu i kvalitetnu uslugu popravka i održavanja. U našem radu poštujemo sve zakonske propise i procedure proizvođača te konstantno ulažemo u transparentan i profesionalni odnos prema svim korisnicima, partnerima i dobavljačima. Maksimalno štitimo prirodu i okoliš zbrinjavanjem odbačenih dijelova i uređaja koji nastanu u procesu našeg osnovnog djelovanja. U održavanju misije pomažu nam stalna ulaganja u resurse i praćenje najnovijih svjetskih tehnoloških trendova.

Od 1992. godine MESC je u sklopu Mobis electronica gradio i usavršavao svoj Servisni centar, tako da danas nakon više od 20 godina iskustva u poslovima podrške korisnicima mobilnih telefona, može osigurati najkvalitetniji servis u regiji.

O povijesti tvrtke:

Od 1992. godine Mobis djeluje proaktivno kao leader u mobilnim tehnologijama u regiji u sklopu matične tvrtke Mobis electronic d.o.o.

Zastupstva i servisiranje velikih brendova poput Dancalla, Ericssona, Philipsa, Boscha omogućuju brzi napredak i velika ulaganja u razvoj Servisnog centra. U drugoj polovici 90-tih Mobis electronic postaje generalni ovlašteni distributer i servis Nokia mobilnih uređaja za regiju.

Ostvaruju se odlični rezultati kroz brzu i kvalitetnu uslugu za preko 4 milijuna korisnika na tržištu, surađuje se sa i svim operaterima i velikim tvrtkama na tržištima Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Kosova, te Nokia daje Mobis electronic Servisnom centru status regionalnog Nokia Service Suppliera uz brojne certifikate dobivene na strogim certifikacijskim auditima tijekom godina poslovanja.

Uz Nokia priznanja, Mobis electronic Servisni centar certificira i ISO 9001:2000 za kvalitetu i 14001:2004 za okoliš 2005. godine.

Od srpnja 2008. godine Mobis electronic Servisni centar se odvaja u zasebni pravni subjekt MESC, što omogućuje još bolju specijalizaciju za poslove servisiranja i logistike na najvišem komponentnom nivou. MESC u tom trenutku ima 40-tak zaposlenih, od toga polovica djelatnika su specijalizirano obučeni tehničari za servisiranje i održavanje mobilnih uređaja.

 Osnovni podaci tvrtke:

Tvrtka/naziv: MOBIS-electronic SERVISNI CENTAR, društvo s ograničenom odgovornošću za popravak i održavanje elektroničkih proizvoda
Tvrtka/naziv (skraćeno): MOBIS-electronic SERVISNI CENTAR, d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Heinzelova 96
Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080607764
OIB: 11989894269
Temeljni kapital: 20,000.00 kn u cijelosti uplaćen
Članovi uprave: Ivan Zvonimir Galić
Računi tvrtke: HR3523600001102028671 kod Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb
HR3523400091110337550 kod Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb

 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/vidiatel.png
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/doro1.jpg
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/Wiko_logo_svg.png
 • Huawei
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/samsug.png
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/LenovoLogo-POS-Red1.png
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/lg1.png
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/Alcatel_logo_2016.jpg
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/emporia_Grau_4c1.jpg
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/tMobile-400x120.jpg
 • http://www.mesc.hr/Repository/Banners/tele2-400x120.jpg